OM OSS

Vi väljer inte er, ni väljer oss.

Våra mål är att alltid ge rätt service till rätt pris.

Till detta vill vi ha nöjda kunder som vi hjälper med pedagogisk service som ger kvalité. Vår personal är positivt förberedda att hjälpa er så ni blir nöjda.

Vem är vi?

Datorsnillen är en organisation som hjälper privatpersoner och andra organisationer med uppkomna datorproblem hos er, på plats. Det går även att få hjälp med tekniska problem som t.ex. nätverk, trådlösa system, inköp av dator eller andra hårdvaror inom IT. 

Därför har vi tyckt att denna erfarenhet ska finnas enkelt tillgänglig för alla ägare av en dator, utan större kunskap och till de som inte alls vill hantera en dator mer än i sitt arbete. Organisationen Datorsnillen har startats av personer med stor kunskap inom datorservice i form av support och tekniklösning. Alla har någon form av erfarenhet av att jobba inom små till större organisationer.

Alla kan behöva support

Alla har inte en datorkunnigt snille i familjen, i släkten eller organisationen. Därför har vi tyckt att denna erfarenhet ska finnas enkelt tillgänglig för alla ägare av en dator, utan större kunskap och till de som behöver en inhoppare till sin organisation.

Daglig kontakt

Det är ett privilegie att få komma hem till våra kunder och göra skillnad. Inget är bättre för oss än en social kontakt med våra kunder. Tillsammans ser vi till att ni får ut det bästa från oss och vi ser till att leverera den bästa servicen för er.

Historia

Med erfarenhet 35 år bakåt i tiden när ABC80/800-serien var i ropet har utvecklingen gått genom Atari, Spectrum, Commodore, Amiga etc. Idag är datorerna så moderna att det finns många möjligheter att använda en dator till många ändamål. Allt från skapa böcker, tidningar, musik, grafik, informationslagring till styrning av teknisk utrustning.

Datorsnillen vet vad som gäller när det händer!

Alla kan bli en Datorsnille

Vi vet att vi har många kunniga och erfarna datortekniker ute i vårt land som t.ex. hoppas på en alternativ anställning. Detta menas att vi ävan anlitar yttre egenföretagare för att gynna vårt samhälles företagarkultur.

Du ska ha ett brinnande intresse för datorer och ha en hög social kompetens med kunden i fokus. Gärna vara pedagogisk i erbetet med att förklara, visa och förstå kunden.

Teknisk kompetens, mjukvarukännedom och eventuell nätverkskompetens kommer du långt med hos oss.

Vill du bli en del av vårt team kontakta oss gärna vi formuläret här.